Meninger

Voe, voe, voe

Ja, som dere sikkert har fått med dere, så har Voe sluttet å blogge. Hun fortjente virkelig en pause, eller hva? For da kan jeg ta over så lenge, det er det som er det beste!! - Og alle merket vel at hun begynte å bli sinnsyk kjip til å blogge, right? Hvis dere søker på feks "<3 Voe teit" kan det hende at det kommer opp et gammelt innlegg av henne. Kan inrømme at hun var bedre før enn det hun er nn..åå... Jeg mener, hun har jo sluttet! Haha.

Once upon a time.... Voe sluttet å blogge! Pytt pytt.

Ja, men det går helt fint. Forresten, jeg synes du kler den fjortislooken utmerket!!

Ugh, veslevoksen. Du sa du får looken fra moren din og svenske jenter (?)

Og for å avslutte innlegget, sier jeg bare.. Speaks!

Plastikk operasjon - hot or not?

Hva synes vi om plastikkoperasjoner, egentlig? - For min del kan jeg bare sin ja med engang!

Falske pupper? Ja takk!

Falske lepper? Ja takk!

Skikkelig fint!

Hva synes dere?

"Søt" mail

Anonym: kan du slutte å ta plassen til heidi alexandra????? begynner å plage meg!! hun er mye bedre enn deg. synes du skal bare dra til helvette å bli der, slette bloggen og ta livet ditt, du er så sykt irriterend!!! hvorfor starter du å blogge i det hele tatt? for oppmerksomhet? unge!!

 

Svar: Lol, det er heller du som har problemer her! Jeg blogger akkurat som jeg vil, og akkurat slik det passer meg. Og jeg tar ikke livet mitt heller.. omg.

Ukens bitching

Hei alle fans!

Hva synes dere om at jeg begynner med "Ukens bitching"? Altså, jeg bitcher en toppblogger hver uke, (og for dere som er dumme som brød, hør godt etter nå. Bitching er det samme som å være bitchy, haha!) Hadde ikke det bare vært sinnsykt fett?

Btw, jeg mekka en liten bildeserie for dere. De er ganske enige at jeg skal starte med dette altså!

Yay, selveste Annais!


Jeg er ganske enig, Lars!

Hihi!

Hva synes dere?♥

GJETT HVA JEG HAR OPPDAGET!

Jeg browset litt rundt på enkelte blogger, og gjett hva jeg fant ut! Jeg ligner UTROLIG mye på tcmn! Hun er ikke så ille hun, men personligheten kan diskuteres ;)

Det var  stress å finne frem et bilde av seg selv å laste opp her, siden jeg er slapp i dag. Men dere ser jo på siden av profilen at jeg har et profilbilde, og der kan dere se! o-m-g, kan ikke tro at jeg faktisk ligner.. Ok, Begynner å gråte.(Btw, jeg har fikset og ordnet bildet hennes litt!)

TCMN ♥ - Synes du vi ligner?

Voe er blitt sliten!

Plutselig blitt sykt sliten av bloggen? Da er det på tide å gi opp, veit du. L.o.l, gi opp hele bloggen.. Så får jeg all berømmelsen, for ingen liker deg! Helt fra starten har du vært en stygg jente med så alt for mange drømmer som har gått i oppfyllelse. Sannheten er at ingen, ingen liker deg!

 

Pause fra bloggen? Hva er det for noe tull? Hah, du er ikke god Voe.. Men får jeg vist hele Norge at jeg er best, er jeg nok helt sikkert på toppen straks. Du er bare noe tilbehør.


Mysterisk....?


Det har hun sikkert også. Vi får bare vente å se!

 

 

By the way, jeg er best.

Image and video hosting by TinyPic

Melissa ML - The bitchy barbie

20, Molde

Fordi jeg eier hele Norge. For kontakt, Melissa_ML@hotmail.com bloglovin bloglovin

Kategorier

Design

    Design og header er laget av Kristine - Blodigle. Klikk på bildet for å komme til bloggen :)
  • Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

hits